De meest recente berichten vind je op onze Facebook-pagina.

Gin Gedonder dut Veldtocht ’82

Normaal coverband Gin Gedonder bestaat dit jaar 15 jaar. En daar wordt niet zo maar aan voorbij gegaan door de rockers uit Drenthe. Alle reden om met een speciale jubileumshow te komen en de Normaal-platenkast in te duiken.Meer dan dertig jaar geleden trad Normaal in het voetspoor van buitenlandse mega-acts, door vanaf dat moment zijn tournees alias veldtochten een naam te geven.

Herkenning, ontroering en nostalgie

De eerste legendarische veldtocht ‘Deurdonderen’ uit 1982 wordt dit jaar door Gin Gedonder opnieuw gedaan. Alle nummers die dat jaar op de setlijst stonden, worden opnieuw gespeeld. Dat betekent herkenning, ontroering en nostalgie met nummers die het publiek graag wil horen. Maar ook oude krakers, ballads en hits die de band tegenwoordig zelden meer live speelt.

Deurdonderen

Het bekende Deurdonderen-decor hoort daarbij natuurlijk ook bij. Tamelijk uniek, omdat dit nog niet eerder door een Normaal coverband is gedaan. Aanhangers die er in de vroege jaren tachtig bij waren, weten zich die geweldige sfeer en nummers nog prima voor de geest te halen. Een avondje høken was echt een ouderwets en energiek avondje uit, en feesten en genieten van ‘normale’ muziek.

Als een goed geoliede machine speelde Normaal destijds ‘Van Herejezusveen tot Stampersgat’ alle zalen plat. Voor de jongere generatie fans is het een unieke kans om deze nostalgische spektakelshow alsnog een keer te zien en te beleven.

‘Gezellig pilsjen, rock en roll d’r bie, dat is Deurdonderen’ Zoals Normaal het heeft bedoeld. En zoals Gin Gedonder het dit jaar gaat uitvoeren. Mis het niet!

Laat een reactie achter

Logo Gin Gedonder